Panerad fisk är nog en av mina favoriträtter! För att få lite extra krisp så kan man använda sig av krossade cornflakes - mums!
Ingredienser:
2 Pangasiusmalfileér
1 nypa Salt
5 dl Cornflakes
2 msk Olja
2 msk Vatten
1 tsk Citronpeppar
1 tsk Dill
1 tsk Persillade (en blanding av persilja, vitlök och salt)
4 Palsternackor
6 Morötter
Lite Olja och Salt till morötterna och palsternackorna
Lite blandade salladsblad
Gör såhär:
- Börja med att sätta ugnen på 200℃.
- Dela morötter och palsternackor i avlånga bitar och lägg dom i en ugnsfast form. Häll på lite olja och salt och blanda runt. Sätt i ugnen i 40-45 minuter.
- Crossa cornflakes.
- Blanda i citronpeppar, dill och persillade.
- Häll i olja och vatten och rör om.
- Lägg fiskfileérna i en ugnsfast form och strö över lite salt.
- Lägg på cornflakesblandingen tunnt så att den täcker fisken.
- Ställ in i ugnen när det är 20 minuter kvar på morötterna och palsternackorna.
- Servera med lite blandade salladsblad.
- Klart!
0