Follow
Cook with me - Crispy Baked Fish
Panerad fisk är nog en av mina favoriträtter! För att få lite extra krisp så kan man använda sig av krossade cornflakes - mums!
 
 
Ingredienser:
 
2 Pangasiusmalfileér
1 nypa Salt
5 dl Cornflakes
2 msk Olja
2 msk Vatten
1 tsk Citronpeppar
1 tsk Dill
1 tsk Persillade (en blanding av persilja, vitlök och salt)
4 Palsternackor
6 Morötter
Lite Olja och Salt till morötterna och palsternackorna
Lite blandade salladsblad
 
Gör såhär:
  • Börja med att sätta ugnen på 200℃.
  • Dela morötter och palsternackor i avlånga bitar och lägg dom i en ugnsfast form. Häll på lite olja och salt och blanda runt. Sätt i ugnen i 40-45 minuter.
  • Crossa cornflakes.
  • Blanda i citronpeppar, dill och persillade.
  • Häll i olja och vatten och rör om.
  • Lägg fiskfileérna i en ugnsfast form och strö över lite salt.
  • Lägg på cornflakesblandingen tunnt så att den täcker fisken.
  • Ställ in i ugnen när det är 20 minuter kvar på morötterna och palsternackorna.
  • Servera med lite blandade salladsblad.
  • Klart!